top of page

Volwassenen

Als ervaren psychotherapeut sta ik klaar om u te ondersteunen bij de uitdagingen en moeilijkheden die het leven met zich meebrengt. Volwassenen kunnen om verschillende redenen behoefte hebben aan de professionele begeleiding van een therapeut, en ik ben er om u te helpen op uw pad naar welzijn en balans.

 

Waarom Therapie?

Het leven zit vol met pieken en dalen, en soms kunnen de dalen overweldigend aanvoelen. Volwassenen kunnen therapie nodig hebben om diverse redenen, zoals:

- Stress en Angst:
Dagelijkse stress en angst kunnen uw levenskwaliteit aantasten. Therapie helpt u deze gevoelens te begrijpen en te beheersen.


- Depressie:
Een gevoel van leegte of verdriet kan verlammend zijn. Samen werken we aan het vinden van verlichting en herstel.


- Relatieproblemen:

Of het nu gaat om partners, familie of vrienden, therapie biedt een veilige ruimte om relaties te verbeteren en te versterken.


- Trauma en Verlies:

Het verwerken van trauma of verlies is een uitdagend proces. Ik bied een ondersteunende omgeving om uw ervaringen te verwerken.


- Zelfontwikkeling:

Therapie is niet alleen voor crisissituaties. Het kan u ook helpen bij zelfontdekking en persoonlijke groei.

- Burn-out:

Een van de meest voorkomende en uitdagende problemen waar volwassenen vandaag de dag mee te maken hebben, is burn-out. Burn-out is een ernstige aandoening die uw fysieke en mentale gezondheid kan ondermijnen, en het is van cruciaal belang om vroegtijdig hulp te zoeken.

Wat is Burn-out?

Burn-out wordt vaak veroorzaakt door langdurige blootstelling aan stressvolle situaties, zoals werkdruk of persoonlijke verplichtingen. Burn-out of Bore-out zijn geen stemmingsstoornissen maar energiestoornissen en vergen een specifieke behandeling.

 

Symptomen kunnen zijn:
- Extreme vermoeidheid
- Verminderde motivatie
- Cynisme en negatieve gedachten
- Verminderde productiviteit

- Geheugenproblemen

Het maken van de eerste stap naar therapie kan ontmoedigend zijn, maar weet dat u niet alleen bent. In onze begeleiding  staat uw welzijn voorop. Samen werken we aan het creëren van een leven dat in balans is, vol met veerkracht en positieve groei.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Uw pad naar herstel begint hier.

bottom of page