Zelfvertrouwen en assertiviteit bij kinderen en jongeren

Een cursus waar deelnemers en ouders erg enthousiast over zijn

Werkwijze bij therapie aan kinderen Geraardsbergen

Therapie voor kinderen (Geraardsbergen)

kindertherapeut/psychotherapeut/psycholoog/Johan Samson/Geraardsbergen
Werkwijze:
Ik studeerde Integratieve en Humanistische Psychotherapie na mijn basisopleiding Orthopedagogie.  
Een integratieve aanpak betekent dat ik verschillende therapeutische methodieken gebruik om jouw, zo snel mogelijk, tot een zelfzeker persoon te maken.

Methodieken zoals Rogeriaanse Gesprekstherapie, Emotional Freedom Techniques (EFT), Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), psychoanalyse, speltherapie, cognitieve gedragstherapie, hypnose, EMDR, contextuele of systeem therapie, focussing,  etc, aangepast aan jouw noden. 

Tijdens mijn basisopleiding Orthopedagogie leerde ik om mensen te ondersteunen in de opvoeding van hun kinderen. Naast therapie kan ik dus ook een antwoord bieden aan opvoedingsproblemen en gezinnen helpen om het dagdagelijkse leven wat aangenamer te maken. 

Ik ben ervan overtuigd dat ZELFVERTROUWEN dé sleutel is om al je problemen aan te pakken. Van pesten, rouw, depressie tot fobieën. Ook als ouder heb je een grote dosis zelfvertrouwen nodig om kinderen op te voeden. Om liefdevolle grenzen te kunnen stellen aan je kinderen, en hen ondersteunend bij te staan tijdens de ontwikkeling van hun eigen identiteit. 

Met allerhande oefeningen leer ik zowel jongeren als hun ouders hoe ze hun problemen kunnen aanpakken vanuit hun vernieuwde zelfzekere houding.


Ben je het beu om bij de pakken te blijven zitten en enkel andere mensen gelukkig te zien?
Heb je er genoeg van dat andere mensen in jouw plaats beslissen of op je kop zitten? En zoek je een psycholoog of therapeut om je hierin te ondersteunen? 


Ik geloof al in je... nu is het jouw beurt! 

JohanOok kinderen en volwassenen met autisme, ADHD, ADD, gedragsstoornis of een andere uitdaging zijn zeker welkom! 

Vraag om meer informatie

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.