Zelfvertrouwen en assertiviteit bij kinderen en jongeren

Een cursus waar deelnemers en ouders erg enthousiast over zijn

Depressie, scheiding, pesten, agressie, faalangst, autisme, ... 

In Amerika heeft zowat iedereen zijn eigen therapeut om zijn levenskwaliteit te verbeteren. Vooral hoger opgeleiden maken hier geen probleem van. 

Het Nieuwsblad - 03/03/2012

kinderen/gelukkig/problemen/zelfvertrouwen/Geraardsbergen

Kinderen zijn mijn absolute specialiteit!

Dagelijks begeleid ik kinderen, jongeren en jongvolwassenen in het vinden van hun weg in het leven. Bij kinderen ligt de nadruk vooral op aanleren van nieuw, passend gedrag. Dit op een heel kindvriendelijke wijze zonder hen het gevoel te geven 'anders' of 'ziek' te zijn. 
Resultaat is dan ook vrij snel merkbaar. 

Lees hier waarom je niet vroeg genoeg kan starten. 


kind/opvoeding/gezinsbegeleiding/Geraardsbergen

Ouders 


Als ouder heb je het niet altijd even makkelijk. Hoe graag je je kind ook ziet, en hoe je je best ook doet, steeds opnieuw bots je op nieuwe uitdagingen. 


Sommige uitdagingen zijn zo zwaar dat je ze niet langer alleen kan dragen. Ik denk bijvoorbeeld aan uitdagingen als een echtscheiding, een overlijden, een kind met gedragsproblemen, een depressie, een handicap, etc. 


Als pedagoog kan ik je bijstaan in de opvoeding van je kind(eren). 


Ben je op zoek naar opvoedingsondersteuning op maat? Dan heb je de juiste persoon gevonden!


Neem nu contact op, en maak een afspraak op korte termijn. 

vrouw/depressie/angst/therapie/Geraardsbergen

Volwassenen 


Het leven loopt jammer genoeg niet altijd zoals we het zouden willen. Regelmatig worden we geconfronteerd met tegenslagen en beproevingen. 


Daarnaast is onze huidige maatschappij er eentje van snelheid en doeltreffendheid. Steeds meer mensen kunnen de enorme hoeveelheid prikkels die op ons af komen niet meer tijdig verwerken waardoor ze gaan lijden onder stress. 


Wanneer stress, tegenslagen en onverwerkte belemmeringen samen komen raken we uit evenwicht. Dit kan zich uiten in slaapproblemen, depressie, angsten, enz. 


Gelukkig is het de dag van vandaag geen taboe meer om hulp te zoeken bij het terugvinden van je evenwicht. Veel succesvolle ondernemers zijn in begeleiding bij een therapeut die samen met hen hun leven in balans tracht te houden. 


Ben ook jij momenteel even uit balans, en kan je hulp gebruiken om je evenwicht te herstellen? Dan kan ik je hierin de oplossing bieden. 


Maak vandaag nog een afspraak en ga de stress te lijf.  

supervisie/professionelen/hulpverleners/Geraardsbergen

Professionelen 


Mensen die professioneel aan de slag gaan met kinderen of volwassenen, zoals leerkrachten, opvoeders, collega therapeuten, politieagenten, ..., krijgen het soms zwaar te verduren. 


Loop jij of jouw team vast in de begeleiding van een cliënt of leerling? Of ben je persoonlijk geraakt door iets wat je tijdens je job hebt meegemaakt? 

Dan kan ik hier een oplossing voor bieden!


Via supervisie zorg ik ervoor dat een team tot nieuwe inzichten kan komen. Of help ik jouw als professional om vastzittende gevoelens opnieuw in beweging te brengen. 


Ben je op zoek naar een gastspreker die een psychologisch of pedagogisch onderwerp komt voorstellen aan jouw team? Dan kan ik hier ongetwijfeld een enthousiaste interactieve lezing over geven. 


Kan je mijn hulp gebruiken, bespreek dit dan met je werkgever en contacteer me voor een traject op maat!